5 semne moderne ca te inseala

05 noiembrie 2011, 07:05, Comentarii (0) Recomanda
5 semne moderne ca te inseala

Desi sunt si femei care isi inseala partenerul, barbatii sunt cei care inseala intr-o masura mai mare, dupa conceptul ca "asa sunt baietii". Daca unii dintre ei reusesc sa pastreze ascunsa o relatie extraconjugala, in general stim cu totii ca “minciuna are picioare scurte” si adevarul intodeauna iese la iveala, mai devreme sau mai tarziu.

 

5 semne ca te inseala

1. Comunicare dintre voi doi s-a atenuat

Comunicare este unul dintre incredientele esentiale in reteta mentinerii unei relatii. In cazul in care comunicarea dintre voi doi a devenit una precara este cu siguranta cazul sa actionezi cu o eventuala provocare a partenerului tau la o discutie.

2. Isi tine telefonul mobil departe de privirea ta

Daca pana mai de curand telefonul lui mobil avea locul sau in camera voastra, iar acum isi ascunde acest obiect personal, este destul de evident ca partenerul tau are secrete care pot iesi la iveala in orice moment.

3. Ezita sa raspuna la telefon daca se afla in aceeasi camera cu tine

Fiecare dintre noi selectam persoanele cu care conversam si in functie de rolul lor in viata noastra pastram o distanta. Daca este vorba de o discutie importanta legata de locul de munca sau o alta situatie de acest gen, reactia lui este una normala si naturala. Insa daca tonalitatea vocii este una joasa sau schimba subiectul in momentul in care tu iti faci aparitia in incaperea respectiva, intr-adevar ai dreptul de a il banui ca poate avea o aventura.

4. Intarzie des

Cand iubitul sau sotul incepe sa intarzie avand in vedere ca acest lucru nu se intampla anterior, iar raspunsul sau este “o simpla iesire cu baietii” sau “am ramas peste program la serviciu” poti lua in calcul urmatoarele variante: isi doreste mai multa libertate, relatia voastra putand deveni sufocanta, de aceea trebuie pastrat un echilibru; trece printr-o perioada dificila la locul de munca sau da... te inseala.

5. Problema retelelor de socializare

Internetul este un mijloc prin care ajungem sa cunoastem diferiti oameni.

Daca persoana iubita devine din ce in ce mai absorbita de retelele de socializare prin intermediul carora discuta constant cu persoane de sex opus, trebuie sa discutati si sa-i mentionezi ca acest comportament al sau te deranjeaza.

Trebuie luat in calcul faptul ca aceste retele sunt create pentru a socializa si nu avem dreptul de a ii pune eticheta de trisor daca nu avem suficiente confirmari in vederea acestei cauze.

Daca relatia voastra prezinta simptome asemenea celor specificate mai sus, este cazul sa discutati despre aceasta problema. Sunt femei care din prea multa iubire sau pur si simplu din comoditate trec cu vederea aceste momente, ajungand la final intr-un stadiu mult prea avansat, cand relatia nu mai poate fi salvata.

Am mai scris despre:
iubire, cuplu, relatie, partener, inselat, semne ca te inseala, minciuni
Comentarii Adauga un comentariu
Nu exista comentarii.
Trebuie sa fii logat pentru a putea comenta