Cele mai noi modele de paturi

18 august 2011, 07:01, Comentarii (0) Recomanda

Patul este un accesoriu esential in fiecare dormitor. Fie ca face parte din setul de dormitor sau il cumperi separat, pe langa faptul ca trebuie sa fie confortabil, el ar putea sa fie si punctul de atractie al camerei. Un model nou iti poate scoate dormitorul din anonimat si te va face sa astepti cu nerabdare seara pentru a te bucura de beneficiile lui.

 

Modele de paturi cu platforma 

Acest model de pat este cel mai comun model din lume. Indiferent daca sunt fabricate din lemn sau din fier sunt functionale, elegante, pe gustul tuturor si usor de intretinut. Sunt recomandate in special pentru cei care vor sa pastreze o linie traditionala in camera. Modelele care pot fi fabricate sunt nenumarate: de la modele din lemn lacuit sau lemn sculptat pana la modelele complicate cu fier forjat. Nu necesita multa munca pentru intretinerea ordinii deoarece poti oricand sa il aranjezi cu o cuvertura frumoasa.

Modele de paturi platforma cu lada

Acest model de pat este asemanator patului platforma simplu, cu diferenta ca in componenta sa mai este si o lada de pat. Desi este un model clasic, folosit si de bunicile noastre, designerii au pastrat acest model si l-au imbunatatit pentru a-si gasi locul si in cel mai modern dormitor. Este deosebit de practic deoarece are spatiu de depozitare care poate fi folosit atat pentru lenjeria de pat, cat si pentru alte obiecte pe care nu vrei sa ai la vedere.

Modele de paturi joase

Sunt reprezentate de acel model de pat in care salteaua este foarte aproape de parchet. Salteaua este asezata doar pe o platforma joasa din lemn, fara picioare. Avantajul acestor modele de paturi este ca nu ocupa mult spatiu fiind foarte utile in camerele nu prea spatioase.

Am mai scris despre:
platforma, design interior, pat, dormitot, saltea, fier forjat
Comentarii Adauga un comentariu
Nu exista comentarii.
Trebuie sa fii logat pentru a putea comenta