Extensiile de gene fir cu fir

20 octombrie 2011, 07:22, Comentarii (0) Recomanda
Extensiile de gene fir cu fir

Pentru ca sunt atatea pareri pe internet referitor la extensiile de gene fir cu fir, am zis sa dezbatem un pic acest subiect.

 

INFORMATII GENERALE

Extensiile de gene fir cu fir sunt inca o noautate pe piata din Romania si de aceea multe femei sunt sceptice in privinta acestui trend. Trebuie sa recunosc ca si eu, ianinte sa fac cursul de stilist de gene, eram la fel de sceptica deoarece auzeam tot felul de lucruri cum ca iti cad genele tale naturale de la aceste extensii.

Singurii care au produse de calitate si care ofera cursuri de stilist de gene sunt cei de la Xtreme Lashes. Probabil sunt multe persoane care pun extensii cu produse de calitate mai slaba si de aceea sunt si cazuri de persoane care au ramas fara genele lor naturale. Nu ma mira, mai ales ca am auzit de cateva femei care isi pun gene false cu super glue!

Adezivul de la Xtreme Lashes este special conceput pentru acest scop, nu irita ochii, nu afecteaza genele si rezista la orice, mai putin la ulei. De exemplu, pentru demachierea ochilor poti folosi un demachiant sub forma de gel.

Acest tip de extensii rezista in jur de 60 – 90 de zile. Asta in cazul in care le intretii corespunzator.

La fel ca si parul, datorita regenerarii naturale, genele cresc si se schimba. Asadar extensiile aplicate cad impreuna cu genele naturale. Inlocuirea extensiilor cazute se face de un stilist de gene în cadrul unui retus.

CUM SE INTRETIN

-          In primele 48 de ore dupa aplicare evitati contactul ochilor cu apa, aburi. Adezivul de atat timp are nevoie pentru a se usca in totalitate;

-          In primele 48 de ore nu machiati ochii, genele, fiindca la demachiere este inevitabil sa fie atinse genele de umiditate;

-          In primele 48 de ore nu mergeti la sauna si la solar. Fundamental, aburul fierbinte in general slabeste legatura adezivului, din aceasta cauza minimalizati sauna si baile de abur dupa posibilitate;

-          La demachiere evitati folosirea produselor pe baza de ulei;

-          Nu folositi mascara rezistenta la apa!

-          Evitati folosirea produselor cosmetice pe baza de ulei in jurul ochilor, mai bine folositi emulsii sub forma de gel. Formati-va asa rutina de infrumusetare de seara, incat crema de noapte sa nu fie aplicata direct inainte de culcare, lasati timp ca produsul sa fie absorbit in piele, sa nu ajunga pe gene.

Am mai scris despre:
extensii de gene, Xtreme, lashes, gene, extensii fir cu fir
Comentarii Adauga un comentariu
Nu exista comentarii.
Trebuie sa fii logat pentru a putea comenta