Unghii false in trend

14 octombrie 2011, 07:20, Comentarii (0) Recomanda
Unghii false in trend

In jurul nostru vedem pe zi ce trece mai multe fete cu unghii false. Este ca un val de fashion care a cuprins generatia tanara, aproape un must-have cosmopolitan.

Exista o multime de pareri pro sau contra unghiilor false. Desi exista o multime de argumente contra, moda invinge in cele mai multe cazuri, iar mai mult se pune problema sanatatii.

Tipsurile sunt aplicate cu un adeziv pe unghia care a fost subtiata cu o pila speciala. Problemele apar dupa ce se renunta la aceste unghii. Exista fete care se plang de unghii slabite, care nu mai cresc, de unghii care se exfoliaza, altele spun ca au avut nevoie de tratament pentru refacerea unghiei dupa ce au renuntat la cele false. Mai exista riscul ruperii unghiei, care din cauza lungimii si adezivului sa afecteze si unghia naturala.

Cu toate acestea, exista persoane care spun ca unghiile false nu creaza probleme daca sunt lucrate de un specialist si daca se folosesc materiale de calitate. Increderea in sine pe care o inspira un look ingrijit combate de cele mai multe ori acele argumente care ar face o fata sa nu incerce unghiile false. Sunt sexy, ingrijite, par naturale si completeaza foarte bine orice tinuta, iar baietilor cu siguranta le plac.

Am mai scris despre:
maini, ingrijire, barbati, manichiura, unghii false
Comentarii Adauga un comentariu
Nu exista comentarii.
Trebuie sa fii logat pentru a putea comenta