3 modele simple de coafuri cu impletituri

21 iulie 2011, 07:29, Comentarii (0) Recomanda
3 modele simple de coafuri cu impletituri

Cele care au un par lung sunt mai avantajate din punctul de vedere al coafurilor, fiind aproape imposibil de a realiza ceva complicat, extravagant sau pretentios dintr-un par foarte scurt. Impletiturile, desi nu sunt sofisticate, sunt foarte apreciate. Nu necesita mult timp pentru realizarea lor, iar rezultatul este unul exceptional.

 

1. Impletitura pe o parte

Acest model este putin mai dificil de realizat facand comparatie cu cel din trei suvite. Este de preferat sa aveti parul tuns uniform pentru a nu iesi fire rebele care sa creeze un aspect inestetic.

Pentru mai mult rafinament puteti aplica diferite accesorii printre buclele impletiturii, cum ar fi agrafele cu aplicatii florale. De asemena, puteti realiza si un coc, pornind de la aceasta coada impletita, pe care sa il infrumusetati cu accesoriile dorite. Faptul ca ati inceput impletitura de sus, incluzand eventual si bretonul, va da coafurii un aer foarte chic.

2. Impletitura simpla

Acest tip de impletitura, din 3 suvite, este cel mai popular model. Este usor de realizat si se potriveste oricarui stil vestimentar. Puteti realiza o singura coada impletita in acest stil, pe mijloc, la spate, dar puteti opta si pentru doua cozi, dand impresia unei scolarite inocente. Alegeti ce vi se potriveste cel mai bine, tinand cond si de locul unde mergeti. Pentru birou, la o conferinta sau intalnire importanta nu este cea mai potrivita alegere; este posibil sa creati o impresie gresita. Insa la o plimbare prin magazine, la o intalnire cu fetele, la facultate, la scoala, plimbandu-va copilul in parc sau la picnic va puteti folosi de acest mod de a va prinde parul – este comod, practic si simpatic.

Pentru un look angelic la o petrecere pe plaja, la o cununie civila sau chiar la petrecerea pentru ziua de nastere puteti sa incercati ceva nou, diferit: impletiti 3-4 suvite de par cu par luat de pe parti (cu grosimea dorita); intindeti restul de par cu placa si lasati-l liber pe spate. Cu ajutorul agrafelor de par prindeti fiecare suvita impletita in partea opusa. Adaugati cateva agrafe cu flori si veti avea o coafura cu totul si cu totul deosibita!

3. Impletitura olandeza

Olandeza sau coronita, este un mod foarte elegant de a va purta parul. Este adorat de catre hairstylisti, iar manechinele de pe catwalk l-au imbratisat cu mare drag. Impletitura olandeza are proprietatea de a scoate in evidenta trasaturile faciale, asa ca o puteti asorta cu un machiaj deosebit.

Puteti opta pentru aceasta coafura si in ziua nuntii, daca sunteti o fire jucausa, copilaroasa, joviala, care vrea sa fie altfel si sa aduca un strop de veselie copilaroasa si in tinuta unei zile atat de importante. Trebuie doar sa va dati seama si sa gasiti ceea ce vi se potriveste cel mai bine si sa abordati stilul care se muleaza perfect personalitatii dumneavoastra.

Aceste tipuri de impletituri sunt avantajoase atat din perspectiva timpului calduros, cat si din cea a structurii lor cu o tenta boema ce va accentueaza trasaturile chipului sau frumusetea parului.

Am mai scris despre:
par, hairstyle, impletituri, parte, impletitura simpla, bucle, suvite, look angelic
Comentarii Adauga un comentariu
Nu exista comentarii.
Trebuie sa fii logat pentru a putea comenta