Peste cu legume la tava

20 iunie 2013, 07:00, Comentarii (0) Recomanda

-          1 kg de peste proaspat sau congelat

-          O punga cu legume combinate (am ales cu morcovi, mazare in principal, plus putin porumb si orez)

-          O telina

-          O ceapa

Am uns tava cu ulei. Am taiat telina felii, pe care le-am asezat primele pe tava. A urmat ceapa taiata solzisori. Am pus pestele decongelat si apoi legumele mixate presarate peste peste. Bineinteles ca au urmat condimentele: boia dulce, boia iute, usturoi praf, sare si patrunjel uscat (la punga de condimente). Puteti pune si piper sau Verdeturi a la Provence – e o combinatie formata din rozmarin, busuioc, cimbrisor, cimbru, oregano, leustean, patrunjel.

Am adaugat unul-doua pahare cu apa pana a fost gata; iar tava a fost acoperita cu folie de aluminiu, intepata pe alocuri cu o scobitoare.

P.S. Nu uita de lamaie! Scurge cateva picaturi de zeama peste pestele din farfurie.

Deschide galeria sa vezi cum a iesit!

Am mai scris despre:
cina, dieta, legume, telina, peste la tava, mancare sanatoasa
Comentarii Adauga un comentariu
Nu exista comentarii.
Trebuie sa fii logat pentru a putea comenta